Agenda

Mayo 2018
dldmdcdjdvdsdg
123456
78910111213
141516 17181920
212223242526 27
28293031

Agenda

 • 26-08-2015
  Sessió web Terres de Mestral

  Sessió per treballar amb les empreses que formen part de la web Terres de Mestral la dinamització del seu espai.

 • 20-07-2015
  Roda de Premsa Presentació Marca Turística Terres de Mestral

  DIA: El dilluns 20 de juliol

  HORA: 11 hores

  LLOC: Seu del Col•legi de Periodistes a Tarragona (C/ August 5, 1r 1a de Tarragona)

  ASSUMPTE: Presentació de la nova marca turística ‘Terres de Mestral’


  ASSISTENTS: 
  -L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i president de la Mancomunitat d’Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), Alfons Garcia.

  -El Tinent d’Alcalde de Tivissa, Antonio Santapau-

  El Tinent Alcalde de Pratdip, Anton Escoda -Moixó Enginyeria Informàtica SL (Empresa del disseny de la web i el Pla de Comunicació), David Reig (Soci), Alfonso Reig i Toni Orensanz (Equip de comunicació online)

  - Empreses participants al portal web : The Curious Cat (Jaume Gaspà/Elena Senao), El Buho –Piano Bar (Mônica Alves) , Restaurant Sal Grossa (Cori Guiu)


  La Mancomunitat d’Iniciatives de Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) ha creat la marca turística ‘Terres de Mestral’ per promocionar de forma conjunta els municipis que aglutina (Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip). Per donar-la conèixer, ha posat en marxa una pàgina web.

 • 23-07-2015
  Ple de Constitució de la MIDIT

  Ple de constitució de la MIDIT el 23/07/2015

  Ple d'organització de la MIDIT el 23/07/2015

  Ple extraordinari de la MIDIT el 23/07/2015

 • 04-07-2015
  4a Fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral

  4a Fira de prdoucte local "Fruits de la Terra".
  19:30 Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant
  Sorteigs, tast de vins, tapes, actuacions musicals

 • 03-07-2015
  4a Fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral "Fruits de la Terra"

  4a Fira de prdoucte local "Fruits de la Terra".

  19:30 Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant

  Sorteigs, tast de vins, tapes, actuacions musicals

 • 11-05-2015
  Presentació web Terres de Mestral al sector turístic

  Presentació de la web de promoció turística de les Terres de Mestral el dia 11 de maig a les 9:00 a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant. La rpesentació va dirigida a les empreses del sector turístic del territori i recollir-ne les impressions.

   

 • 18-04-2015
  Festa Alicia't

  Els dies​ ​18 i 19 d'abril de 2015,  la MIDIT,​ ​serà present​ ​a la Festa Alicia’t, promocionant el territori i ​ sobretot ​el producte local.La Festa Alicia't s'organitza per part de la Fundació Alicia a Món Sant Benet. S'obren les portes de​ ​la Fundació, es fan tallers, demostracions de cuina i ​hi ha una part d'estands d'entitats i empreses que han col·laborat amb la Fundació Alícia. Aquest és el cas de la MIDIT. Com l'any passat tindrem un estand propi per promocionar el territori i  sobretot el producte local, mitjançant degustacions dels productes i de la clotxa.

 • 12-04-2015
  Jornada Crossing Business a L'Hospitalet de l'Infant

  L'Àrea de Comerç L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors i l'ACHV organitzen la Jornada Crossing Business a L'Hospitalet de l'Infant el proper 12 d'abril de 2015 al Centre Cultural Infant Pere.Jornada municipal de creuament de negoci, relacions i valor per comerços, empreses, associacions i institucions.

  Dirigit a :Establiments comercials, mercat, serveisEmpreses, departament de compres i venda de productesInstitucions: Ajuntament compres, Consell comarcal, Cambra, Pimec, etc ...

  Trobada d’empresaris/es – directius/ves pel desenvolupament de xarxes de negoci a nivell professional i personal .

  Objectius :

  Generar negoci al municipi

  Aproximar empreses / comerços i institucions

  Promocionar el consum intern al municipi.

   

 • 13-04-2015
  II Fòrum d'Opinió del sector turístic i agroalimentari de la MIDIT

  II Fòrum d'opinió del 201​5​ el proper 13 d'abril de 2015 a les 9:15 hores a l'Oficina de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant - Cal Forn

 • 25-03-2015
  2a edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya

  Aquesta jornada que vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines l’organitzem el conjunt d’entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn.  La seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori. L’organització d’aquesta segona edició correspon a l’Ajuntament de Tarragona i a la Universitat Rovira i Virgili, que hem preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors i empresaris. La jornada tindrà lloc el proper dijous 25 de març al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Aquest dia, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones, que com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. Hi trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris ja consolidats. El programa d’activitats de la jornada, que s’adjunta en aquest correu, conjuga ponències i tallers d’habilitats emprenedores, casos de bones pràctiques, networking i activitats lúdiques. Hi trobareu tota mena d’informació, coneixements i novetats i, sobretot, una oportunitat per a la relació entre persones i empreses com vosaltres. A més, dintre del recinte es presentarà una àmplia oferta d’informació sobre serveis d’utilitat per als emprenedors i emprenedores de les comarques tarragonines. 

 • 27-03-2015
  Ple de la Mancomunitat

  Ple de la Mancomunitat

 • 19-04-2015
  Festa Alicia't

  Els dies​ ​18 i 19 d'abril de 2015,  la MIDIT,​ ​serà present​ ​a la Festa Alicia’t, promocionant el territori i ​ sobretot ​el producte local.
  La Festa Alicia't s'organitza per part de la Fundació Alicia a Món Sant Benet. S'obren les portes de​ ​la Fundació, es fan tallers, demostracions de cuina i ​hi ha una part d'estands d'entitats i empreses que han col·laborat amb la Fundació Alícia. Aquest és el cas de la MIDIT. Com l'any passat tindrem un estand propi per promocionar el territori i  sobretot el producte local, mitjançant degustacions dels productes i de la clotxa.

 • 09-03-2015
  Visita de coneixement Fortificacions de la Guerra Civil

  en el marc del I Fòrum del sector turístic i agroalimentari de la MIDIT del 2015  es va proposar realitzar més visites de coneixement dels recursos turístics del territori.
  Per aquest motiu us  convidem a participara la visita que hem organitzat amb el CELHI a les fortificacions de la Guerra Civil a l'Hospitalet de l'Infant.
  Mitjançant aquest correu us convidem a a participar a la visita que es durà a terme el proper 9 de març de 2015. El programa de les visites és el següent:
  9:00 h - Lloc de trobada: Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant

  9:15 h –Sortida cap a les fortificacions.

  13:00 h – Fi de la visita


  Els desplaçaments es faran en vehicle particular. 
  Les empreses interessades preguem ens confirmin l'assistència mitjançant el correu electrònic icendegui@idetsa.net o bé al telèfon 977.56.90.30 abans del 6 de març de 2015. 

 • 11-03-2015
  Sessió de formació/informació de les oficines de turisme de la MIDIT al Fòrum d'Opinió del sector turístic i agroalimentari

  En el marc del Fòrum d'Opinió del sector turístic i agroalimentari de la MIDIT i conjuntament amb les oficines de turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, s'han organitzat  sessions de formació i informació destinades a les empreses del territori de la Mancomunitat del sector turístic i agroalimentari centrades en el coneixement dels recursos turístics del nostre territori. 
  Aquestes sessions de formació tenen per objectiu donar a conèixer els recursos turístics per a que les empreses puguin ser prescriptores del territori als seus clients. 

  Són sessions gratuïtes i obertes a totes les empreses que estiguin interessades a assistir. La sessió té una durada prevista de 2 hores a càrrec de les oficines de turisme dels tres municipis. 

  La primera serà el proper 11 de març a les 17:30 hores a la Sala d'actes de la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant. 

  Si voleu assistir us agrairíem que ens ho confirméssiu mitjançant el telèfon  977.569.030, indicant el nom i cognom de les persones que assistiran, l'empresa i el municipi.