Agenda

Septiembre 2020
dldmdcdjdvdsdg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Noticies

 • WEBINAR: EL TURISME DESPRÉS DE LA COVID-19

  Webinar gratuïta destinada al sector turístic del territori de la MIDIT.

  Es portarà a terme el 15 de maig de 9 a 10h.

 • Comunicat sobre la suspensió de la 9a edició de la Fira de producte local de les Terres de Mestral “Fruits de la Terra”

  La situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19 no permetrà la celebració de la 9a edició de la Fira de producte local de les Terres de Mestral  “Fruits de la Terra” prevista per als dies 3 i 4 de juliol amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries. La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) dels municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, vista la situació extraordinària provocada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19  pren la decisió difícil de suspendre l’edició d’enguany de la Fira “Fruits de la Terra” i celebrar-la el 2021.

 • Guia de productors de Proximitat del territori MIDIT amb servei en estat d'alarma

  Bon dia!

  📍 Hem elaborat una guia del producte de proximitat dels municipis de la MIDIT 2020 i de les Terres de Mestral

  📖 Hi trobareu el contacte dels/les productors/es i elaboradors/es del nostre territori que fan venda de #productedeproximitat

  Enllaç de descàrrega: Guia de Productors de Proximitat

  La guia s'anirà actualitzant, si en vols formar part pots enviar un correu a info@midit2020.com o trucant al 626355904

 • L'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha elaborat una guia dels comerços oberts al municipi durant l’estat d’alarma

  Es pot consultar en el web municipal i a través de les xarxes socials i inclou les dades de contacte dels establiments i els seus horaris especials

 • Mesures econòmiques de la Generalitat de Catalunya per fer frontal Covid-19

  Des de la MIDIT us fem un recull de les mesures econòmiques fins al moment.Teniu en compte que es van actualitzant segons la situació d'alarma, per estar ben informat sempre aneu a cercar webs oficials

 • Creació Taules de treball del Pla Estratègic MIDIT 2020

  La MIDIT obre el procés d'inscripció, fins l'11 de novembre, a les taules de participació de la creació del Pla Estratègic que portarà a terme durant tot el 2020.

  Buscant així la participació de tot aquell que s'hi vulgui sumar a la creació d'aquest Pla, tant del Sector públic, com del Sector privat, i de tota la ciutadania del territori en general.


 • VI Jornada Tècnica MIDIT

  El 19 d'octubre a les 17:00h, a la Sala Bonet Castellana (Centre Cultural Infant Pere de l'Hospialet de l'Infant) es portarà a terme la VI Jornada Tècnica MIDIT.

 • PRESENTACIÓ DIAGNÒSTIC SOCIOECONÒMIC TERRITORI MIDIT

  El passat 23 de setembre es van presentar els resultats del diagnòstic socioeconòmic de la Midit Pla Estratègic.

 • PRESENTACIÓ DIAGNÒSTIC SOCIO-ECONÒMIC TERRITORI MIDIT

  La presentació dels resultats del diagnòstic socio-econòmic de la Mancomunitat es durà a terme el proper 23 de setembre de 9:30 a 10:30 a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant (C/ de les escoles, 12)

 • Presentació del producte turístic

  Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip creen el “Camí de Mestral”, per donar a conèixer el territori

  Aquest nou producte turístic és fruit del treball conjunt del sector públic i privat

 • Jornada de presentació del producte turístic

  Us convidem a la presentació del producte turístic "Camí de Mestral" el proper 30 d'abril de 2019 de 10:00 a 12:00 hores al Casal Municipal de Pratdip. (Av. Catalunya, 9)

 • Inici programa de Direcció estratègica

  El 25/03  a la Casa de Cultura de l'Hospitalet de l'Infant, la MIDIT vam presentar un programa de Direcció estratègica que implica un nou enfocament de la direcció i de la gestió empresarial, dissenyat i impartit l'equip de Cresalida.

 • JORNADA DE PRESENTACIÓ PROGRAMA DE DIRECCIÓ ESTRATÈGICA EN CLAU DE COMPETÈNCIES

  Ahir 25 de març es va dur a terme la presentació del Programa de Direcció Estratègica en clau de competències que començarà el proper 26 d'abril amb la participació de la CAE 2020 i Midit Pla Estratègic

 • JORNADA DE PRESENTACIÓ PROGRAMA DE DIRECCIÓ ESTRATÈGICA EN CLAU DE COMPETÈNCIES (Edició 2019)

  L’any 2016 un grup d’emprenedors/es i empresaris/es de Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, van participar en el primer programa de Direcció estratègica en clau de competències que es feia al territori, promogut per la MIDIT. Durant aquests anys, hem vist el naixement d’una comunitat d’aprenentatge empresarial: la CAE202, que treballa per a i amb les microempreses dotant-les de sistemes i recursos pel seu desenvolupament. Gràcies als bons resultats volem repetir l’experiència i et volem convidar, personalment, participar en la 2ª edició d’aquest programa de direcció i gestió innovador.

 • Cafè CAE - Març 2019

  La Comunitat d'Aprenentage Empresarial-CAE continua amb el Cafè CAE el proper 1 de març de 2019 a les 9:00 hores al Bar-Restaurant Les Tàpies. És un espai de caràcter mensual organitzat per la CAE on es donarà a conèixer i es posaran en valor els coneixements del teixit empresarial del territori, a més es facilitarà el coneixement, introducció i presentació de les empreses del territori. 

 • Cafè CAE

  La Comunitat d'Aprenentage Empresarial-CAE comença el Cafè CAE el proper 1 de febrer de 2019 a les 9:00 hores. És un espai de caràcter mensual  organitzat per la CAE on es donarà a conèixer i es posaran en valor els coneixements del teixit empresarial del territori, a més es facilitarà el coneixement, introducció i presentació de les empreses del territori.