Agenda

Enero 2019
dldmdcdjdvdsdg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Seminari de lliçons apreses en diversificació econòmica

Dijous s’impartirà un seminari de lliçons apreses en diversificació econòmica, a l’Hospitalet de l'Infant

L’inaugurarà el president de la MIDIT, Alfons Garcia; i el director del SOC, Joan Aregio.

La Sala Infant Pere de l’Hospitalet, ubicada a la plaça del Pou,  acollirà el proper dijous 18 d’abril el seminari “Lliçons apreses en diversificació econòmica”.

És una activitat que ha organitzat la MIDIT, la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, tenint en compte que aquest territori té una dependència econòmica del monocultiu energètic i considerant que és essencial la innovació i/o diversificació econòmica dels eixos estratègics de la zona: el sector turístic, agroalimentari i energètic.
En relació amb el sector energètic, aquest seminari pretén donar a conèixer en profunditat casos dels quals la MIDIT n’ha extret conclusions vàlides per aplicar al seu territori, com ara el del municipi d’Stade (Alemanya). D’aquesta experiència en parlarà el responsable de Foment Econòmic d’aquesta localitat, Thomas Friedrichs.
De la inauguració de l’acte, se n’encarregarà el president de la MIDIT i alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i el director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Aregio, a partir de les 9.30 hores. Tots dos donaran la benvinguda a la cinquantena de persones que és previst que hi assisteixin.
Entre aquestes persones, hi seran presents tots aquells actors del procés de diversificació econòmica de la Mancomunitat, grans empreses, associacions empresarials, representants de l’administració autonòmica i estatal, ens reguladors de la producció d’energia nuclear, municipis i associacions de municipis.És a dir, totes aquelles entitats que tenen o tindran un paper fonamental en la generació d’activitats econòmiques que diversifiquin el territori.

Aquest seminari està englobat en el Programa d’ajuts a projectes innovadors i experimentals (2012-2013), subvencionat en un 75% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

No hi ha comentaris. Sigues el primer en escriure'n un!

Escriu el teu comentari

Per poder escriure comentaris indica el teu nom i correu electrònic.
Tots els comentaris seran revisats i aprovats abans de ser publicats.

Nom
Correu electrònic
Comentari (máxim 1200 caràcters)