Agenda

Octubre 2019
dldmdcdjdvdsdg
123456
78910111213
141516171819 20
21222324252627
28293031

Fons d'Inversió Territorial

1a Sessió de Treball del Fons d'Inversió Territorial

El passat 24 de maig es va portar a terme la 1ª sessió de treball del Fons d'Inversió territorial.

Aquest projecte de la MIDIT pretén crear un fons de finançament, dotar d'instruments de finançament alternatius dirigits a nous projectes empresarials i/o de diversificació econòmica en els sectors estratègics del territori de la Mancomunitat. Aquest projecte s'executarà al territori que integren els municipis de la MIDIT.

La idea es crear un espai per a la posada en contacte d’inversors privats amb els emprenedors i altres projectes de diversificació econòmica per tal que puguin presentar el seus projectes i establir un marc de relació estable.

Les sessions de treball estan formades per representants de Grans empreses del territori i de fora, Asociació d'empresaris, Cambra de comerç, IDETSA i MIDIT, es una estructura tècnica i amb l'objectiu de dissenyar principis, estructura, instruments de finançament així com els requeriments als projectes beneficiaris.

En aquesta sessió vam tenir el plaer de comptar amb la presència de Jordi Prats, representant de BANCAT (http://www.bancat.com), i Luis Fernández representant, d'InnoBAN (http://www.businessangelsinnoban.es/).

No hi ha comentaris. Sigues el primer en escriure'n un!

Escriu el teu comentari

Per poder escriure comentaris indica el teu nom i correu electrònic.
Tots els comentaris seran revisats i aprovats abans de ser publicats.

Nom
Correu electrònic
Comentari (máxim 1200 caràcters)