Agenda

Abril 2021
dldmdcdjdvdsdg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Noticies

 • VI Jornada Tècnica MIDIT

  El 19 d'octubre a les 17:00h, a la Sala Bonet Castellana (Centre Cultural Infant Pere de l'Hospialet de l'Infant) es portarà a terme la VI Jornada Tècnica MIDIT.

 • PRESENTACIÓ DIAGNÒSTIC SOCIOECONÒMIC TERRITORI MIDIT

  El passat 23 de setembre es van presentar els resultats del diagnòstic socioeconòmic de la Midit Pla Estratègic.

 • PRESENTACIÓ DIAGNÒSTIC SOCIO-ECONÒMIC TERRITORI MIDIT

  La presentació dels resultats del diagnòstic socio-econòmic de la Mancomunitat es durà a terme el proper 23 de setembre de 9:30 a 10:30 a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant (C/ de les escoles, 12)

 • Presentació del producte turístic

  Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip creen el “Camí de Mestral”, per donar a conèixer el territori

  Aquest nou producte turístic és fruit del treball conjunt del sector públic i privat

 • Jornada de presentació del producte turístic

  Us convidem a la presentació del producte turístic "Camí de Mestral" el proper 30 d'abril de 2019 de 10:00 a 12:00 hores al Casal Municipal de Pratdip. (Av. Catalunya, 9)

 • Inici programa de Direcció estratègica

  El 25/03  a la Casa de Cultura de l'Hospitalet de l'Infant, la MIDIT vam presentar un programa de Direcció estratègica que implica un nou enfocament de la direcció i de la gestió empresarial, dissenyat i impartit l'equip de Cresalida.

 • JORNADA DE PRESENTACIÓ PROGRAMA DE DIRECCIÓ ESTRATÈGICA EN CLAU DE COMPETÈNCIES

  Ahir 25 de març es va dur a terme la presentació del Programa de Direcció Estratègica en clau de competències que començarà el proper 26 d'abril amb la participació de la CAE 2020 i Midit Pla Estratègic

 • JORNADA DE PRESENTACIÓ PROGRAMA DE DIRECCIÓ ESTRATÈGICA EN CLAU DE COMPETÈNCIES (Edició 2019)

  L’any 2016 un grup d’emprenedors/es i empresaris/es de Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, van participar en el primer programa de Direcció estratègica en clau de competències que es feia al territori, promogut per la MIDIT. Durant aquests anys, hem vist el naixement d’una comunitat d’aprenentatge empresarial: la CAE202, que treballa per a i amb les microempreses dotant-les de sistemes i recursos pel seu desenvolupament. Gràcies als bons resultats volem repetir l’experiència i et volem convidar, personalment, participar en la 2ª edició d’aquest programa de direcció i gestió innovador.

 • Cafè CAE - Març 2019

  La Comunitat d'Aprenentage Empresarial-CAE continua amb el Cafè CAE el proper 1 de març de 2019 a les 9:00 hores al Bar-Restaurant Les Tàpies. És un espai de caràcter mensual organitzat per la CAE on es donarà a conèixer i es posaran en valor els coneixements del teixit empresarial del territori, a més es facilitarà el coneixement, introducció i presentació de les empreses del territori. 

 • Cafè CAE

  La Comunitat d'Aprenentage Empresarial-CAE comença el Cafè CAE el proper 1 de febrer de 2019 a les 9:00 hores. És un espai de caràcter mensual  organitzat per la CAE on es donarà a conèixer i es posaran en valor els coneixements del teixit empresarial del territori, a més es facilitarà el coneixement, introducció i presentació de les empreses del territori. 

 • Taller CAE - Gamificació

  La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial (CAE), un projecte promogut per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ha organitzat un taller gratuït titulat “El camí de l’emprenedorx i empresarix samurai” per al proper dissabte 15 de desembre, a l’Hospitalet de l’Infant. Aquest taller, que s’impartirà a la Sala Ferer Malet a la Casas de la Cultura Blanca d'Anjou de les 16h a les 20h, anirà a càrrec d'en David Tugués i na Montserrat Lírial, sota la coordinació de Marta Zaragoza, directora de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial. Està adreçat a qualsevol professional, empresarix o emprendedorx que tingui interès en saber com és el camí que porta des de la idea de negoci a la seva execució i constant revisió, des d’una perspectiva evolutiva, lúdica, iterativa sobre la pròpia idea o projecte, i com es pot alinear amb la seva persona.

 • Presentació Resultats Avaluació del Pla Estratègic

  El 23 de novembre es va dur a terme la presentació dels resultats d'avaluació del Pla Estratègic 2008-2018.

 • Presentació de resultats de l'avaluació del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic local

  El proper 23 de novembre a les 19:30 es durà a terme la presentació dels resultats d'avaluació del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic local de la MIDIT del període 2008-2018.

 • 3a Taula de Treball d'Avaluació del Pla Estratègic

  Divendres 19 d'octubre es va dur a terme la 3a Taula de Treball de l'avaluació del Pla Estratègic  amb la participació del sector públic, privat i ciutadania del territori. S'han consensuat eixos estratègics a tenir en compte per al futur del territori.

 • 3a Taula de Treball del Pla Estratègic de la MIDIT - Avaluació 2008-2018

  El Pla Estratègic compleix 10 anys l’any 2018. La realitat socioeconòmica del territori ha sofert canvis importants des de la diagnosi inicial i la posterior implantació. Cal una perspectiva actualitzada de la situació socioeconòmica del territori i el treball amb nous actors i reflexionar de forma conjunta sobre la reformulació i adaptació del Pla Estratègic als nous temps i necessitats del territori.

 • 2a Taula de Treball d'Avaluació del Pla Estratègic

  El passat divendres 21 de setembre es va dur a terme la 2a Taula de Treball de l'avaluació del Pla Estratègic amb la participació del sector públic, privat i ciutadania del territori.