Agenda

Agosto 2018
dldmdcdjdvdsdg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Noticies

 • Viatge d'Intercanvi d'Experiències en Diversificació Económica a Lubmin de la MIDIT

  Una delegació de 13 persones, integrada per representants dels Ajuntaments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip i empreses del territori, ha participat recentment en el viatge d’intercanvi a Lubmin (Alemanya), organitzat per la MIDIT, Mancomunitat que aplega els tres municipis.

 • La MIDIT organitza un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral

  La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip convida les empreses del territori a participar-hi 

 • Promocionant el patrimoni agroalimentari de la MIDIT

  2a Jornada Alíca
  Amb l'objectiu de compartir projectes d'estudi, valoració i promoció del patrimoni agroalimentari la MIDIT va assistir el cap de setmana passat a la 2a Jornada Alícia, sobre producte de la terra i dinamització del territori. La coordinadora de la MIDIT, Izaskun Cendegui, va ser l'encarregada d'explicar l'experència de la MIDIT, en aquest aspecte i dins la taula "Promocionar el territori a través de la gastronomia"

  Festa Alícia't
  Tanmateix la MIDIT va ser pressent a la Festa Alícia't acompanyada del Celler AiBar 1895 i del Hotel Sancho, per tal de que els visitants a aquest esdeveniment tinguessin la oportunitat de gaudir del vi i el menjar del territori, amb la boníssima Clotxa de les Terres de Mestral, fet que ajuda a promocionar el territori a través de la gastronomia.

  Tots aquests actes es van portar a terme a la Fundació Alícia al fantàstic aparador de Mòn Sant Benet. 

 • Seminari de creació de producte turístic

  La 1a sessió del seminari de creació de producte turístic de les Terres de Mestral  es durà a terme el proper 4 de maig de 2016 de 9 a 11 hores al Viver d'Empreses del Polígon Industrial Les Tàpies de l'Hospitalet de l'Infant. Amb aquesta sessió grupal es dóna el tret de sortida a la creació de producte turístic de les Terres de Mestral

 • 2a Jornada Alícia - Productes de la terra i dinamització del territori

  Aquest any la MIDIT està convidada a la 2a Jornada Alícia, sobre producte de la terra i dinamització del territori.

  A mans de la Coordinadora de la MIDIT, Izaskun Cendegui, explicarem la nostra experència en la taula "Promocionar el territori a través de la gastronomia"

 • Primera sessió de formació del programa CAE 2020

  Un total de deu empreses han participat aquest dimarts, 13 d'abril al matí, en la primera sessió de formació en el marc del programa Comunitat d’Aprenentatge Empresarial 2020 que impulsa la MIDIT - Mancomunitat d’Iniciatives de Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip.

  Més informació: www.cae2020.com

 • Presentació CAE 2020

  Presentació pública d’un nou programa per impulsar el teixit empresarial  de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip.

 • Enquestes de Població de la MIDIT

  La MIDIT, a partir del dia 1 de març i fins al 15 de març, portarà a terme unes enquestes de població per tal de conèixer la realitat socioeconòmica del territori i així poder ajustar la presa de decisió de les accions que ha de dur a terme a les necessitats reals de la zona.

 • 1er Fòrum d'Opinió de l'Any 2016

  Es va dur a terme elpassat 9 de febrer.

  D'aquest fòrum han de sorgir propostes de millora dirigides al sector turístic, detectar necessitats i carències del sector per tal de poder fer accions concretes i posicionar turísticament el Territori.

 • Enguany es gravarà un vídeo per promocionar les Terres del Mestral

  I la 5a Fira de producte local de la MIDIT se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol, tal com ha aprovat el ple de la Mancomunitat

 • 5è Fòrum d'opinió del sector turístic i agroalimentari 2015

  Amb l'objectiu de fer la valoració de les activitats dutes a terme durant el 2015 per la MIDIT, per al desenvolupament econòmic de la zona, aquest dilluns al matí, 14 de desembre 2015, s'ha celebrat el V Fòrum d’opinió del 2015 convocat per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip la MIDIT. 

 • La MIDIT convoca el 5è Fòrum d’opinió any 2015 per al 14 de desembre

  La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha convocat el V Fòrum d’opinió del 2015 per al proper dilluns 14 de desembre, a les 9.15h, al Viver d’empreses  de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat al polígon industrial Les Tàpies.

 • Formació Ocupacional (FOAP2015) a IDETSA

  Des d'avui, 24 de novembre de 2015, queda obert el període de preinscripcions de la Formació Ocupacional 2015 que es portarà a terme a IDETSA.

 • Visita Ermita de Santa Marina,el Radar i Llaberia

  El 28 de setembre de 2015, restauradors, empreses d'activitats i allotjaments del territori de la Mancomunitat ,han visitat l'Ermita de Santa Marina de Pratdip, el radar meteorològic de la Miranda,i el poble de Llaberia (Tivissa)

 • IV Jornades Tècniques

  El desenvolupament econòmic local, un objectiu global

 • Neix la marca turística ‘Terres de Mestral’

  Sota aquest nom, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip es promocionen ara conjuntament a través d’Internet