Agenda

Noviembre 2017
dldmdcdjdvdsdg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

La Xarxa d’AODL i Desenvolupament Local

La nova plataforma virtual del SOC de desenvolupament local i ocupació

La Xarxa d’AODL i Desenvolupament Local és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que s'adreça a les entitats locals de Catalunya i, més específicament, al conjunt dels professionals que treballen en l’àmbit del desenvolupament local i l’ocupació.
El projecte de la plataforma virtual parteix de la necessitat de donar resposta a una carència històrica del programa d’AODL i també dels programes de desenvolupament local impulsats pel SOC establint-se com un espai d’interacció entre tot el conjunt dels professionals que treballen en aquest àmbit.
Així, aquesta plataforma és una de les eines que permet canalitzar el conjunt d’actuacions de desenvolupament local i esdevé un espai central de relacions múltiples entre els seus actors. Alhora, vol potenciar les capacitats dels professionals i dotar-los de metodologies adequades, impulsar la creació de sistemes d’informació i proveir eines d’assistència tècnica i suport al treball d’entitats i professionals.
En un principi només es podrà accedir als continguts públics de la plataforma. Durant el mes de febrer es durà a terme una fase de proves per millorar el seu funcionament intern. Un cop finalitzi aquest període, es podrà accedir a tots els continguts d'aquesta plataforma virtual. 

No hi ha comentaris. Sigues el primer en escriure'n un!

Escriu el teu comentari

Per poder escriure comentaris indica el teu nom i correu electrònic.
Tots els comentaris seran revisats i aprovats abans de ser publicats.

Nom
Correu electrònic
Comentari (máxim 1200 caràcters)