Agenda

Septiembre 2020
dldmdcdjdvdsdg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Noticies

 • Les Terres de Mestral estrenen un vídeo promocional

  Destaca el gran nombre d’activitats que es poden fer al territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip

 • El divendres 27 de gener, presentació del vídeo promocional de les Terres de Mestral

  A les 19 h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet 

 • Jornada de Reflexió "Espais Industrials, Espais de Futur"

  Parlem de propostes, projectes i realitats d’espais industrials en desús?
  Vine i debatim a la Jornada de reflexió Dissabte 26 de novembre 2016 a les 16:30 hores, Sala Bonet Castellana (Centre Cultural Infant Pere), L’Hospitalet de l’Infant
  Inscripcions

 • Jornada de Cloenda CAE2020

  El 26 d'octubre de 2016 s'ha portat a terme la Jornada de Cloenda del CAE2020 - Comunitat d'Aprenentatge Empresarial

 • Presentació pública dels resultats del projecte CAE2020

  El proper 26 d’octubre a les 9:30 h del matí, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere a L’Hospitalet de l’Infant, la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) presentarà els resultats del programa CAE2020 (Comunitat d'Aprenentatge Empresarial).

 • La MIDIT participa a la Fira Àpat 2016

  Les empreses de la zona Terres de Mestral van estar presents a la Fira Àpat 2016. La Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip es va traslladar fins a Barcelona per tal de donar a conèixer els productes d'aquesta zona.

 • Catàleg de formació del 4rt trimestre de 2016

  Idetsa ja te preparat el catàleg de formació per al 4rt trimestre de 2016. El període matriculació s'inicia el 25 d'agost de 2016

 • Presentació dels productes turístics creats a les Terres de Mestral

  La Mancomunitat d’Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, ha organitzat un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral. 

 • Un miler de tastos repartits a la 5a fira “Fruits de la Terra”

  La fira “Fruits de la Terra” va cloure la seva cinquena edició amb un balanç de prop d’un miler de tastos repartits en les 15 parades que van estar obertes al públic els dies 1 i 2 de juliol.

 • V Fira de producte local, cuina i clotxa

  Com cada any, i ja en faran cinc, tenim aquí la Fira Fruits de la Terra, Fira de Producte Local, Cuina i Clotxa de les Terres de Mestral.

 • Viatge d'Intercanvi d'Experiències en Diversificació Económica a Lubmin de la MIDIT

  Una delegació de 13 persones, integrada per representants dels Ajuntaments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip i empreses del territori, ha participat recentment en el viatge d’intercanvi a Lubmin (Alemanya), organitzat per la MIDIT, Mancomunitat que aplega els tres municipis.

 • La MIDIT organitza un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral

  La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip convida les empreses del territori a participar-hi 

 • Promocionant el patrimoni agroalimentari de la MIDIT

  2a Jornada Alíca
  Amb l'objectiu de compartir projectes d'estudi, valoració i promoció del patrimoni agroalimentari la MIDIT va assistir el cap de setmana passat a la 2a Jornada Alícia, sobre producte de la terra i dinamització del territori. La coordinadora de la MIDIT, Izaskun Cendegui, va ser l'encarregada d'explicar l'experència de la MIDIT, en aquest aspecte i dins la taula "Promocionar el territori a través de la gastronomia"

  Festa Alícia't
  Tanmateix la MIDIT va ser pressent a la Festa Alícia't acompanyada del Celler AiBar 1895 i del Hotel Sancho, per tal de que els visitants a aquest esdeveniment tinguessin la oportunitat de gaudir del vi i el menjar del territori, amb la boníssima Clotxa de les Terres de Mestral, fet que ajuda a promocionar el territori a través de la gastronomia.

  Tots aquests actes es van portar a terme a la Fundació Alícia al fantàstic aparador de Mòn Sant Benet. 

 • Seminari de creació de producte turístic

  La 1a sessió del seminari de creació de producte turístic de les Terres de Mestral  es durà a terme el proper 4 de maig de 2016 de 9 a 11 hores al Viver d'Empreses del Polígon Industrial Les Tàpies de l'Hospitalet de l'Infant. Amb aquesta sessió grupal es dóna el tret de sortida a la creació de producte turístic de les Terres de Mestral

 • 2a Jornada Alícia - Productes de la terra i dinamització del territori

  Aquest any la MIDIT està convidada a la 2a Jornada Alícia, sobre producte de la terra i dinamització del territori.

  A mans de la Coordinadora de la MIDIT, Izaskun Cendegui, explicarem la nostra experència en la taula "Promocionar el territori a través de la gastronomia"

 • Primera sessió de formació del programa CAE 2020

  Un total de deu empreses han participat aquest dimarts, 13 d'abril al matí, en la primera sessió de formació en el marc del programa Comunitat d’Aprenentatge Empresarial 2020 que impulsa la MIDIT - Mancomunitat d’Iniciatives de Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip.

  Més informació: www.cae2020.com