Agenda

Abril 2021
dldmdcdjdvdsdg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Creació Taules de treball del Pla Estratègic MIDIT 2020

La MIDIT obre el procés d'inscripció, fins l'11 de novembre, a les taules de participació de la creació del Pla Estratègic que portarà a terme durant tot el 2020.

Buscant així la participació de tot aquell que s'hi vulgui sumar a la creació d'aquest Pla, tant del Sector públic, com del Sector privat, i de tota la ciutadania del territori en general.


El projecte impulsa un nou procés de planificació estratègica en desenvolupament local al territori.

Amb el disseny dels programes i projectes de les línies estratègiques finalitzat, es realitzaran dos sessions de treball comunes en les que es dissenyin i planifiquin els espais de seguiment i avaluació de l’estratègia comuna Un cop finalitzada la posada en comú es realitzarà una presentació pública de l’estratègia als diferents municipis del territori. 

Es durà a terme la definició de  l’estratègia territorial de desenvolupament local de la MIDIT a 10 anys on hi participin persones provinents de les entitats públiques, empreses i entitats privades i ciutadania del territori. S’organitzaran tres grups de treball que es reuniran i consensuaran la posada en marxa dels programes en funció de les línies estratègiques sorgides de l’avaluació: 

  • Taula Cooperació: Potenciar la cultura de la cooperació a tots els nivells, públic, privat i ciutadania
  • Taula Competitivitat: Millorar la competitivitat de l’activitat econòmica que es desenvolupa al territori
  • Taula Valorització: Donar valor al territori, per esdevenir un lloc atractiu per treballar i viure

Cada grup tindrà una persona de referència que realitzarà les tasques de coordinació, seguiment i convocatòria de les sessions de treball. Cada grup de treball dissenyarà els objectius de cada línia estratègica que donin pas a la formulació i implementació del pla d’acció. Es duran a terme tres sessions de treball per a formular  i prioritzar els projectes de cada línia estratègica i les activitats a implementar. Aquest disseny inclourà la priorització dels projectes,  els actors que han d’executar els projectes, el cronograma, el cost i finançament, i el sistema de seguiment i avaluació concret de cada projecte així com el model de seguiment, avaluació i millora conjunta de l’estratègia.

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/fV3rQgNdu9oKxiBh8

No hi ha comentaris. Sigues el primer en escriure'n un!

Escriu el teu comentari

Per poder escriure comentaris indica el teu nom i correu electrònic.
Tots els comentaris seran revisats i aprovats abans de ser publicats.

Nom
Correu electrònic
Comentari (máxim 1200 caràcters)