Agenda

Marzo 2019
dldmdcdjdvdsdg
1 23
45678910
11121314151617
18192021222324
25 262728293031

Noticies

 • JORNADA DE PRESENTACIÓ PROGRAMA DE DIRECCIÓ ESTRATÈGICA EN CLAU DE COMPETÈNCIES (Edició 2019)

  L’any 2016 un grup d’emprenedors/es i empresaris/es de Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, van participar en el primer programa de Direcció estratègica en clau de competències que es feia al territori, promogut per la MIDIT. Durant aquests anys, hem vist el naixement d’una comunitat d’aprenentatge empresarial: la CAE202, que treballa per a i amb les microempreses dotant-les de sistemes i recursos pel seu desenvolupament. Gràcies als bons resultats volem repetir l’experiència i et volem convidar, personalment, participar en la 2ª edició d’aquest programa de direcció i gestió innovador.

 • Cafè CAE - Març 2019

  La Comunitat d'Aprenentage Empresarial-CAE continua amb el Cafè CAE el proper 1 de març de 2019 a les 9:00 hores al Bar-Restaurant Les Tàpies. És un espai de caràcter mensual organitzat per la CAE on es donarà a conèixer i es posaran en valor els coneixements del teixit empresarial del territori, a més es facilitarà el coneixement, introducció i presentació de les empreses del territori. 

 • Cafè CAE

  La Comunitat d'Aprenentage Empresarial-CAE comença el Cafè CAE el proper 1 de febrer de 2019 a les 9:00 hores. És un espai de caràcter mensual  organitzat per la CAE on es donarà a conèixer i es posaran en valor els coneixements del teixit empresarial del territori, a més es facilitarà el coneixement, introducció i presentació de les empreses del territori. 

 • Taller CAE - Gamificació

  La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial (CAE), un projecte promogut per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ha organitzat un taller gratuït titulat “El camí de l’emprenedorx i empresarix samurai” per al proper dissabte 15 de desembre, a l’Hospitalet de l’Infant. Aquest taller, que s’impartirà a la Sala Ferer Malet a la Casas de la Cultura Blanca d'Anjou de les 16h a les 20h, anirà a càrrec d'en David Tugués i na Montserrat Lírial, sota la coordinació de Marta Zaragoza, directora de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial. Està adreçat a qualsevol professional, empresarix o emprendedorx que tingui interès en saber com és el camí que porta des de la idea de negoci a la seva execució i constant revisió, des d’una perspectiva evolutiva, lúdica, iterativa sobre la pròpia idea o projecte, i com es pot alinear amb la seva persona.

 • Presentació Resultats Avaluació del Pla Estratègic

  El 23 de novembre es va dur a terme la presentació dels resultats d'avaluació del Pla Estratègic 2008-2018.

 • Presentació de resultats de l'avaluació del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic local

  El proper 23 de novembre a les 19:30 es durà a terme la presentació dels resultats d'avaluació del Pla Estratègic de desenvolupament econòmic local de la MIDIT del període 2008-2018.

 • 3a Taula de Treball d'Avaluació del Pla Estratègic

  Divendres 19 d'octubre es va dur a terme la 3a Taula de Treball de l'avaluació del Pla Estratègic  amb la participació del sector públic, privat i ciutadania del territori. S'han consensuat eixos estratègics a tenir en compte per al futur del territori.

 • 3a Taula de Treball del Pla Estratègic de la MIDIT - Avaluació 2008-2018

  El Pla Estratègic compleix 10 anys l’any 2018. La realitat socioeconòmica del territori ha sofert canvis importants des de la diagnosi inicial i la posterior implantació. Cal una perspectiva actualitzada de la situació socioeconòmica del territori i el treball amb nous actors i reflexionar de forma conjunta sobre la reformulació i adaptació del Pla Estratègic als nous temps i necessitats del territori.

 • 2a Taula de Treball d'Avaluació del Pla Estratègic

  El passat divendres 21 de setembre es va dur a terme la 2a Taula de Treball de l'avaluació del Pla Estratègic amb la participació del sector públic, privat i ciutadania del territori.

 • La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial organitza un taller d'habilitats directives a càrrec del director de teatre Jordi Vall

  La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial (CAE), un projecte promogut per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ha organitzat un taller gratuït titulat “Descobreix el teu jo directiu” per al proper dissabte 22 de setembre, a l’Hospitalet de l’Infant. Aquest taller, que s’impartirà al Auditori del Centre Cultural Infant Pere de les 16h a les 20h, anirà a càrrec del conegut director de teatre Jordi Vall, sota la coordinació de Marta Zaragoza, directora de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial. Està adreçat a qualsevol professional, empresari/a, emprenedor/a o directiu/va que vulgui millorar la comunicació pel desenvolupament del seu projecte o activitat i que estigui disposat a sortir de la seva zona de confort, com a mínim, durant les hores que duri el taller.

 • 2a Taula de Treball del Pla Estratègic de la MIDIT - Avaluació 2008-2018

  El Pla Estratègic compleix 10 anys l’any 2018. La realitat socioeconòmica del territori ha sofert canvis importants des de la diagnosi inicial i la posterior implantació. Cal una perspectiva actualitzada de la situació socioeconòmica del territori i el treball amb nous actors i reflexionar de forma conjunta sobre la reformulació i adaptació del Pla Estratègic als nous temps i necessitats del territori.

 • Idetsa presenta la formació programada pel 4rt Trimestre

  IDETSA ha presentat el fulletó onformatiu d ela programació de formació per al 4rt trimestre.

  Les inscripcions es poden fer a partir del 3 de setembre de 2018 

  Més informació a www.idetsa.cat, o bé trucant al telèfon 977820820

  Fulletó informatiu: https://issuu.com/borsatreball_idetsa/docs/cursos_idetsa_4t_2018_definitiu 

 • Taller gratuït CAE: Nous escenaris per generar valor: dirigir en clau de competències

  Durant l'any 2017 la MIDIT ha presentat la www.cae2020.com, la Comunitat d'Aprenentatge Empresarial, un projecte liderat per un grup d'empresaris/es del territori amb la missió de cooperar i treballar en xarxa perquè les persones desenvolupin els seus projectes o activitats, ja sigui amb una finalitat econòmica o social. La CAE pretén facilitar l’intercanvi i cogeneració de coneixement i compartir sistemes i eines per millorar les competències professionals, emprenedores i directives.

 • La MIDIT i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’alien per treballar conjuntament pel desenvolupament local i la diversificació econòmica

  El president d’aquesta mancomunitat que aplega els municipis de Pratdip, Tivissa i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i l’alcalde d’aquesta localitat, Fran Morancho, han signat un acord de cooperació aquest dimarts 7 d’agost

 • La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial organitza un taller de wordpress a càrrec de Edu Junyent, fundador de Taelenty

  La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial (CAE), un projecte promogut per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ha organitzat un taller gratuït titulat “Construeix el teu web amb Wordpress” per al proper dissabte 22 de juny, a l’Hospitalet de l’Infant.

 • 1a Taula de Treball d'Avaluació del Pla Estratègic 2008-2018

  El Pla Estratègic compleix 10 anys l’any 2018. La realitat socioeconòmica del territori ha sofert canvis importants des de la diagnosi inicial i la posterior implantació.