Enquesta de resultats i impacte social de la MIDIT

Enquesta de resultats i impacte social de la MIDIT

Des de la La Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip necessitem conèixer la teva opinió sobre la qualitat de vida en aquest territori, així com el nivell de satisfacció i l'impacte que ha tingut durant els darrers anys totes les activitats que ha executa amb l'objectiu de millorar els seus serveis els pròxims anys.

Et demanem que participis omplint una enquesta que trobaràs en l'enllaç del final d'aquest missatge i que només et portarà 15 minuts. Si tens qualsevol dubte sobre el seu funcionament o contingut et pots posar en contacte amb nosaltres al mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

La teva col·laboració aportarà molt valor al territori, contribuint a la millora de la situció actual i futura del teixit econòmic i social i, sobretot, a la millora de la qualitat de vida de les persones que treballen o hi viuen.

MOLTES GRÀCIES per participar-hi!