Un distintiu de qualitat, per a diversos establiments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Pratdip

Un distintiu de qualitat, per a diversos establiments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Pratdip

Un total de cinc establiments turístics del territori de la MIDIT, la mancomunitat que vetlla pel desenvolupament econòmic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, han rebut un distintiu de qualitat.

Per aconseguir  el distintiu, aquests establiments (Deviteca, una botiga de menjar i càtering de l’Hospitalet de l’Infant; Cal Sec, un allotjament rural de Masboquera; Cal Barceló, un allotjament rural de Vandellòs; l’Hotel Sancho de l’Hospitalet; i Cal Menescal, un allotjament rural de Pratdip) han passat una auditoria de forma voluntària.

En aquestes auditories, que va encarregar la MIDIT a l’empresa consultora Blau Advisors, s’han avaluat diversos aspectes, com ara l’ús de productes locals. D’aquesta manera, els establiments esmentats han pogut saber en quina situació es troben i acreditar que ofereixen uns serveis de qualitat.

El mateix podran aconseguir  tots aquells establiments turístics del territori MIDIT (restaurants i hotels) que ho desitgin, perquè aquest projecte engegat per la mancomunitat continua en marxa. Així, doncs, els empresaris que vulguin sotmetre’s a una auditoria, encara s’hi poden inscriure trucant a l’Oficina Tècnica de la MIDIT (tel. 977569030).

Amb aquesta acció inclosa al Pla Estratègic MIDIT 2020, la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, vol vetllar per un sector turístic de qualitat i d’excel·lència, segons ha explicat el seu president i alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; acompanyat del regidor de Turisme del mateix municipi, Àlex Marfull; i l’alcalde de Pratdip, Josep Montané, durant l’acte de lliurament dels distintius, que ha tingut lloc aquest dilluns 12 de novembre a la sala d’actes de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.