Una trentena d’establiments participa en el Tast de Vins del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip

Una trentena d’establiments participa en el Tast de Vins del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip

Una trentena d’establiments turístics, sobretot de restauració, van prendre part ahir dilluns 20 de febrer en el tast de vins organitzat per la mancomunitat que vetlla pel desenvolupament i la diversificació econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT).

Els assistents a aquesta tast gratuït adreçat a aquest col·lectiu de professionals van tenir l’oportunitat de degustar una quinzena de vins procedents de 6 cellers del territori de la MIDIT, en concret, de Darmós i la Serra d’Almos: el d’Aibar 1895, Cedò Anguera, Anguera Domènech, Joan d’Anguera, Vinyes d’en Gabriel i la Cooperativa Agrícola de la Serra d’Almos.

Els participants han valorat molt positivament aquesta iniciativa, que s’emmarca dins del Pla Estratègic MIDIT 2010, elaborat amb la voluntat d’aconseguir un consens entre les actuacions públiques i/o privades a desenvolupar durant els propers anys, per progressar en base a un gran nexe comú: generar ocupació local per mitjà del desenvolupament econòmic local.

I és que, segons han explicat els organitzadors d’aquest tast que tenia com a objectiu donar a conèixer els vins de la zona, els inscrits a aquesta trobada han pogut establir contactes amb els cellers i intercanviar experiències i opinions.

Vist l’èxit que ha tingut aquesta iniciativa, la MIDIT té previst organitzar una altra mostra de vins del territori oberta al públic.