La MIDIT convoca el 5è Fòrum d’opinió any 2015 per al 14 de desembre

La MIDIT convoca el 5è Fòrum d’opinió any 2015 per al 14 de desembre

Aquest reunió està especialment adreçada als agents del sector turístic i agroalimentari del territori que aglutina la MIDIT, si bé és oberta a qualsevol persona interessada en els temes que s’hi tractaran.

Pel que fa a l’ordre del dia, inclourà: la valoració de les activitats dutes a terme durant el 2015 per la MIDIT, per al desenvolupament econòmic de la zona; i de les dades estadístiques de la nova pàgina web de promoció del territori que la Mancomunitat ha posat en marxa enguany sota la marca turística “Terres de Mestral” (www.terresdemestral.cat).

Altres qüestions que s’hi posaran damunt la taula seran: les propostes d’actuació de la Mancomunitat per a l’any 2016, entre les quals hi ha l’organització d’un festival de música; i els serveis que ofereix l’Agència Catalana de Turisme (un representant d’aquest organisme de la Generalitat s’encarregarà de presentar-los).

Es prega a les persones que vulguin assistir al fòrum, que ho comuniquin prèviament, a través del telèfon 977 56 09 30 o del correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.